nb

18 feb. 2012

Adelaide - Sydney (Söndag 9:00)

Med sex återstående matcher har Adelaide fem poäng och många mål upp till kvalplats medans Sydney har en. Adelaide spelade så sent som i torsdags då man kvalspelade (AFC Champions League) mot Persipura Jayapura från Indonesien, man vann matchen med klara 3-0, men det man har framför sig är en klar tuffare uppgift för "The reds". Adelaide får tillbaka Pancho Usucar som inte var med i kvalet, då det bara är tillåtet med tre utländska spelare. Försvararna Antony Golec (7/1), Daniel Mullen (15/1), Spase Dilevski (12/1) och Jon McKain (12/0) kan inte medverka medan Milan Susak har lämnat klubben.

Jag såg Sydneys senaste hemmamatch, 2-1 mot Perth, där man pressade tillbaka Perth i stora delar av match och det kunde slutat med en större seger. Sydney kapten Terry McFlynn kommer tillbaka tillsammans med Jamie Coyne och Juho Mäkelä för denna match. Medans Dimi Petratos (12/2), Seb Ryall (10/1), Terry Antonis (13/0) och Mark Bridge (14/3) inte medverkar.

Det brukar även bli en del mål mellan dessa lagen, på 23 matcher är det ett målsnitt på 2,91.

Spel: Sydney 
Odds: 2.81 @ Pinnacle
Units: 5/10 
Resultat: 1-2

Spel: Över 2,5
Odds: 2.00 @ Bwin
Units: 7/10
Resultat: 1-2

4 kommentarer:

  1. Räddade min dag detta.

    Kanon!

    SvaraRadera
  2. gött, go on grabben....

    SvaraRadera
  3. Tack, trevligt att ni gilla det :)

    SvaraRadera
  4. Hej

    Vi är ett par killar som börjat blogga lite lätt och undrar om du hade velat komma och skriva hos oss istället?

    Idagsläget består vi av mig själv, som mest tradar tennis och fotboll och kommer att skriva om det. Den andra är en mer traditionell punter och han har specialiserat sig på U/Ö-marknaden.

    Det hade varit kul att kunna erbjuda något speciellt och om du har nischat dig på "down under" så hade vi haft en blogg som sticker ut lite grann.

    Hör gärna av dig!

    SvaraRadera