nb

23 feb. 2012

Newcastle - Adelaide (10:00)

Adelaide har hittills gjort en sämre säsong än vad man kunde räkna med när ligan startade, man har nu hela sju poäng upp till slutspel med fem matcher kvar. Vill man vara med i årets slutspel så är det inget annat än vinst som gäller i denna matchen. Jets ligger på sjundeplats med två poäng upp till slutspel.

Jets hoppas att mittfältare Ben Kantarovski (17/0) kan spela denna matchen. Han är planerad att återvända på fredag morgon från Australiens U23-trupp. Han finns med i truppen men ett beslut om hans medverkan görs på matchdagen. Mittfältare och kapten Jobe Wheelhouse är skadad.
The reads saknar Paul Izzo (0/0), och försvararna Spase Dilevski (12/1), Jon McKain (12/0).

Ser man till Adelaide senaste match så var det inte rättvist att man förlorade med 1-2 mot Sydney. Adelaides stor problem i år är att man oftast är bra med i matcherna men lyckas inte fullt ut i den sista frekvensen. Med den senaste matchen på näthinnan så tror jag Adelaide lyckas få med sig minst en poäng hem.

Spel: Adelaide AH 0
Odds: 3.20 @ Pinnacle
Units: 4/10

Spel: Över 2,5 mål
Odds: 1.88 @ Pinnacle
Units: 6/10
Resultat: 1-0

2 kommentarer:

  1. Är det verkligen över 2,5 mål du spelat på till 2.05? Bwin har nämligen det oddset på underspelet medans över 2.5 står i 1.72

    SvaraRadera
  2. Bra att du påpekade detta. Jag har gjort en miss och tittade på fel sida vid över/under på oddsportal.com

    SvaraRadera